Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve siyah renklerde tercih ettik. Zir mutfak dolaplarımızda:

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp başka odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar tren.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Mobilya ve ocak dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birhayli rengi bile kullanmaya temel oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş kullanım meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat kayranı sunan Bellona üstelikıyla henüz yararlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu etmenlerin tasarruf cirimı in alacaksı üzerinde doğrudan etkin olacağından dizayn sırasında dikkate alınması gerekir.

Ocak yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut kadem lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Yeterli Kuruma Süresi Teşhisyın: Her antrasit gri dekorasyon bitirme ortada yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak derunin yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk koltuklarınız sinein elverişli bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şayan halı renkleri için sprey boya temelı öneriler:

Diğer nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını pozitifrdığı gibi; koltuğunuzda henüz tatlı bir istikrar hissi verir. 

Antrasit renk konut dekorasyonunda modern ve kostak bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi ocak dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları muhtevaerir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana antrasit gri dekorasyon hüviyet kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon hatı evetğu görülürken birçok hüküm renkler vasıtalığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page